LAUWTJE verliefd op haar PERSONAL TRAINER?! | Level Up

LAUWTJE verliefd op haar PERSONAL TRAINER?! | Level Up

Boing boing! Kan Lauwtje een beetje stuiten met haar body in de gym? Iris test Lauwtje’s uithoudingsvermogen terwijl ze haar bombardeert met de meest uitdagende vragen en dilemma’s! Meer zien van Level Up? Subscribe:

Deze episode Level Up begint meer dan heerlijk. Terwijl Lauwtje haar benen uit haar lijf rent op de loopband, krijgt Iris na nog geen vijf minuten al het woord mafkees naar haar hoofd geslingerd. Dit is voor Iris absoluut geen reden om het rustiger aan te doen. Met haar listige ondervraging tactieken weet ze antwoorden te krijgen op de gekste vragen! Want plast Lauwtje wel eens staand en is ze ooit opgepakt voor het stelen van snoep?! Je ziet het in Level Up!

Sinds Lauwtje het internet op tilt liet slaan met haar performance in de Beats By Esko Megasessie is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. We kennen haar natuurlijk van haar bouncy hit zoals ‘Boing boing’ en ‘Dorstig.’ Qua muziek zijn we dan ook overtuigd van haar kunnen, maar hoe goed staat ze haar vrouwtje in de sportschool? Je ziet het in deze episode van Level Up.

Ben jij ready om de wereld te veroveren en net als Lauwtje klaar om jezelf in top shape te trainen? Ga dan naar Basic-fit.nl en check welk abbonnement het beste bij jou past!

Over Level Up
In Level Up duikt presentatrice Iris Enthoven met verschillende artiesten de Basic Fit in. Tijdens een calorie burner van een workout legt ze de artiesten een groot aantal dilemma’s voor. Ondertussen laat ze hun flink zweten, want de meest juicy antwoorden krijg je natuurlijk niet zonder een beetje pressure! Wie weet de meeste dilemma’s te beantwoorden onder pressure, en wie wordt de queen of king van de gym? Veel kijkplezier!

Over XITE
XITE is dé muziektelevisiezender met 24/7 de populairste music videos. De nieuwste en vetste muziek hoor en zie je gratis op XITE! Volg onze online kanalen voor het laatste nieuws over muziekvideo’s, artiesten, concerten, festivals en winacties. Wil je je eigen muziekkanaal maken? Met de interactieve applicatie van XITE kun je music videos liken en skippen en je eigen playlists samenstellen.

Dit is het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu:

Follow XITE in Nederland:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Snapchat:
http://www.xite.nl

Watch XITE in Nederland:
Ziggo 25
KPN 22
Digitenne 27
Caiway 51
T-Mobile 227
Online.nl 310
Youfone 25
Telfort 22

Follow XITE in België:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
http://www.xite.be

Watch XITE in België:
Telenet 44
Orange 36

Follow Basic-Fit:
Facebook:
Instagram: /

Free Fitness Tips
Get The Latest Tips Here.
We respect your privacy.

Fitness Exercises

Fitness Trainers

Fitness News